субота, 17. јун 2017.

'' Martinović '' kompakt senke- Predstavljanje boja

Drage moje, u jednom od ranijih postova sam vas upoznala sa '' Martinović '' kompanijom, pisala sam vam o njihovom asortimanu kao i prodajnim mestima. Ukoliko ste to propustile, predlažem vam da prvo to pročitate, kako biste detaljnije i bolje mogle da pratite ono što vam pišem sada.
Pisala sam o samim senkama, njihovoj pigmentaciji, neograničenom roku trajanja i specifičnom prijatnom mirisu, a takodje sam vam napomenula mogućnost da njihove senke možete koristiti i kao ajlajner uz par kapi vode. Detaljnije o svemu tome možete pročitati OVDE.

Danas sam rešila da vas mnogo bolje upoznam sa samim bojama. Naime, sve boje koje ja imam sam vam prikazala na svojoj ruci, uslikane pod prirodnom svetlošću, kao i pod svetlošću blica.

Prirodno svetlo/Blic

1.  Senka br. 4 ( Svetla braon, silk ) - Nastala je iz braon boje i ima silk efekat. Nema jasno definisanu boju, pa zavisi od okoline, pigmentacije kože i drugih uticaja, može da ima tri različita odraza: braon, sivi i skoro ljubičasti. Njena uloga je da služi za senčenje, a može se koristiti i kao ajlajner.
Ja je koristim prvenstveno za senčenje oka jer ima hladan podton i odlična je za tu svrhu, a takođe je koristim i u korekciji obrva.

2. Senka br. 9 ( Svetli cimet, silk ) - Njena boja je negde između cimet i roze, ali ima dosta i tog ''kajsija'' tona u njoj, i upravo to je čini savršenom za mene. Koristim je kao tranzicionu boju kada radim neku ljubičastu ili roze '' smokey eye '' šminku. Ono što ja najviše volim kod nje, jeste to što je mogu koristiti i kao rumenilo. Odlično mi ide uz ten, i jedna je od mojih omiljenih senki!

3. Senka br. 15 ( Bronza metalik) - Topla zlatasta nijansa, odlično se kombinuje sa svim zlatnim tonovima, daje odličan ajlajner i može se koristiti kao rumenilo takođe.

4. Senka br. 16 ( Bakar metalik ) - Prava topla bakarna nijansa, lepo se nanosi i na ceo kapak, ali i kao ajlajner. Kada je nanesem, imam osećaj kao da me poljubilo sunce!

Prirodno svetlo/Blic

1. Senka br. 17 ( Bordo metalik ) - Jedna veoma lepa boja, nešto između borde i ljubičaste. Ja volim da je nanosim preko celog kapka kada radim neku jaču šminku, i bukvalno ona odradi ceo moj posao. Koristim je i kao ajlajner, odlična je za to kada vam treba mali beg od klasičnog crnog ajlajnera.

2. Senka br. 20 ( Laka reflektujuća zlatna) - Na prvi pogled deluje kao oboreno bela, međutim, kada je uzmete na jagodicu prsta vidite lako transparentno zlato. Spada u interferenc efekat, a meni je savršena i kao hajlajter u unutrašnjem uglu oka, ispod obrve, kao i na samoj jagodičnoj kosti. S obzirom da spada u ovaj efekat, imate utisak prelamanja boja na licu. Divna je!

3. Senka br. 21 ( Svetlucava glitter zelena ) - Zelena svetlucava senka sa sitnim srebrnim šljokicama. Nanešena suvom četkicom ima svetlucavi efekat, međutim, kada pokvasite četkicu dobijete punu pigmentaciju ove senke. Volim da je kombinujem i sa nekim tamnijim zelenim senkama.

4. Senka br. 22 ( Svetlucavo glitter srebrna ) - Suvo nanešena daje fini svetlucavi efekat, dok nanešena vlažnom četkicom, daje glitter efekat, na celom kapku ili kao ajlajner. Potrebno je samo sačekati nekoliko sekundi da se ona fiksira.

Prirodno svetlo/Blic

1. Senka br. 23 ( Svetlucava glitter roze ) - Isti slučaj kao i kod senki 21 i 22. Može se nanositi suvom, kao i vlažnom četkicom. Daje fini roze efekat i može se lako kombinovati sa drugim svetlijim ili tamnijim bojama.
2. Senka br. 32 ( Zlatna metalik ) - Kraljica svih senki po mom mišljenju! Kada bih morala da biram jednu senku koju bih koristila večno, to bi bila ova! Topla zlatna koja odlično pristaje mom podtonu kože, obožavam da je koristim i kao ajlajner, ali i preko celog kapka. 

3. Senka br. 35 ( Magenta-odsjaj plavi ) - Čudo od senke! Tamno pink boja, a presijava se na plavo. Imaćete efekat čitave emulzije boja na kapku, a upotrebili ste samo jednu boju. Čarobno!

4. Senka br. 38 ( Violet plava reflektujuća ) -Naizgled samo obična violet boja, međutim, kada je nanesete, nastaje prava čarolija. Ona se presijava u plavo, a takođe sadrži i dosta pink boje. Samo onaj ko je probao, zna koliko je ova senka lepa!

Ove senke su mene oduševile, i od sveg srca vam ih preporučujem. Izaberite sebi željene nijanse u njihovom generalnom katalogu OVDE, a takođe ih za sve dodatne informacije možete kontaktirati putem mejla studiomartinia@gmail.com ili ih pozvati na telefon: 011/ 3349- 078, svoje proizvode šalju City-Express-om.


*PR proizvodi

15 коментара:

  1. Nice shades :)

    http://fasionsstyle.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Divne nijanse, baš ih ima raznih i za razne prilike! :)

    minnahslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Amazing swatches!

    Vanessa x | www.springlilies.com

    ОдговориИзбриши
  4. Do sada nisam imala iskustva sa Martinovic kozmetikom. Senke izgledaju super, slike su sjajne. ♥


    Prvi put sam na tvom blogu i svideo mi se te sam se učlanila, uzvrati ako želiš.
    Novi post: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  5. Divno, obozavam Martinović senke, ne samo jer je domaći brend, vec stvarno imaju odlican kvalitet :)

    ОдговориИзбриши
  6. Thank's for your visit and comment! I'm follow your blog too :)
    Xoxo

    http://sosweetgirlythings.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши
  7. Nossa essa cores são lindas.
    Vim retribuir a visita em meu blog bem como retribuir pois agora vocês também ganhou mais uma seguidora beijos

    ОдговориИзбриши
  8. Wow, wondeful post, love it! ♥
    I would be very grateful for clicking the links in this post :) Maybe follow for follow, too? :)

    http://veronicalucy.blogspot.com/2017/06/black-bodysuit-yoins.html

    ОдговориИзбриши
  9. hi, thx for the comment in my blog, now i´following your blog
    lovely colors
    http://retromaggie.blogspot.pt/

    ОдговориИзбриши