понедељак, 10. јул 2017.

Kako sam brzo potamnela ovo leto? Naturale Cosmetics KREMA ZA SUNČANJE

Verujem da većini devojaka svetle puti ne polazi odmah za rukom da pocrne, već im treba puno vremena i samim tim dosta izlaganja suncu, što u ovim toplim danima nikako ne savetujem.
Jedna od njih sam baš i ja. Dugo sam bila u potrazi za rešenjem, a sada sa sigurnošću znam da sam ga pronašla. Sve volimo preplanuli ten, zar ne?
Probala sam zaista puno krema i ulja za sunčanje, odnosno brže potamnjivanje, međutim, od svega toga nije bilo boljitka za mene.
Danas vam predstavljam KREMU ZA SUNČANJE OD NATURALE COSMETICS PRIRODNE KOZMETIKE.


Naime, reč je o kremi koja pospešuje zdravo i brzo potamnjivanje. Govorim '' zdravo '' upravo zbog činjenice da je celokupna njihova kozmetika bazirana na potpuno prirodnim sastojcima.
Ova krema je izrađena od hladno ceđenog ulja lešnika, kokosa, ši putera i macerata šargarepe u maslinovom ulju. Ostali sastojci su aloja vera, hidrolat lavande, vitamin E, d-pantenol, alantoin i mirisno ulje smokvice. Takođe je pojačana titanijum dioksidom, kako bi blokirala štetne UV zrake.
Kremu nanosim neposredno pre izlaganja suncu. Sama tekstura kreme je srednje gustine, tako da nikada nemam problema pri nanošenju, vrlo se lepo razmazuje, brzo upija i ne ostavlja beli film na koži koji nikako ne volim.


Ja sam uzela bočicu od 120(400 dinara), međutim, postoji i ona veća od 200ml(800 dinara).
Samo pakovanje mi se takođe dopalo jer možete dozirati proizvod onako kako vama odgovara, a samo jedan klik na poklopcu vas deli od kreme.
Ono što mi se pored svega mnogo dopalo kod ove kreme jeste njen miris. Ne miriše kao sve druge kreme za sunčanje na koje sam navikla, čiji miris je mogao često da me asocira na veštačke mirise koji mi zaista ne prijaju, već u potpunosti miriše sveže i nežno. Kombinacija svih ovih ulja je zaista veoma prijatna i odgovaraće svakom.


Nisam imala nikakve negativne reakcije na koži, crvenila ili upale od sunca, već sam zaista počela da dobijam jednu lepu bronzanu boju koja će verujem trajati dosta dugo.
Ukoliko niste, a imate slične probleme kao ja, preporučujem vam da probate ovu kremu, jer nikad adekvatnu negu ne možemo pružiti svojoj koži drugim proizvodima, kao što to radimo prirodnom kozmetikom!
Naturale Cosmetics prirodnu kozmetiku potražite na njihovoj FB stranici NC kozmetika - Naturale Cosmetics, prirodna kozmetika i sapuni , njihov sajt možete pogledati OVDE, a možete ih potražiti i na Instagram profilu nc_kozmetika, Kontakt telefon: 065/8-851-852

*PR proizvod

9 коментара: