уторак, 30. мај 2017.

INGRID HD BEAUTY INNOVATION SHIMMER POWDER-hajlajter za svačiji ukus

Drage moje, još jedna saradnja je sklopljena, ovoga puta sa sajtom Kozmetika i Parfemi (K&P) koji se bavi prodajom šminke, proizvoda za kosu, parfema, lakova za nokte, kozmetičkog pribora, kao i proizvoda za negu lica i tela.
Kao što možete da primetite, njihov asortiman je veliki, tako da svako za sebe može pronaći po nešto.
Ja sam od njih dobila nekoliko proizvoda na testiranje, a prvi o kome ću vam pisati jeste HD BEAUTY INNOVATION SHIMMER POWDER, brenda INGRID.


Naime, Ingrid je poljski brend sa kojim se ranije nisam susrela, ali kako sam veliki zaljubljenik u šminku i volim da probam nove stvari, odlučila sam se da ovoga puta isprobam ovaj svetlucavi puder za lice.
Svetlucavi puder? Hm, ja bih to nazvala hajlajter.
Dolazi u plastičnom crnom pakovanju od 25 grama, a prednja strana proizvoda je od providne plastike, tako da možete proizvod videti i bez otvaranja.
Kada otvorite pakovanje, nastaje prava magija! Naime, hajlajter je u obliku cveta ruže, što je mogu reći veoma privlačno i pre svega jako unikatno. Ono što me još više oduševilo kod ovog proizvoda, jeste njegov miris. Verovale ili ne, on meni miriše na sveže ubrane ruže u kombinaciji mirisa svežih zelenih jabuka. Ova emulzija mirisa će vas svakoga dana, kao i mene, inspirisati da se ne odvajate od nje.
Sam proizvod je veoma svilenkast na dodir, lako se stapa sa vašom kožom i preporučljiv je svim tipovima kože. Daje neki zdrav sjaj vašem licu, a možete ga i nadograđivati u zavisnosti od toga koliko želite da sijate tog dana.


Hajlajter je pigmentovan taman kako treba, i možete ga nanositi prstima, kao i četkama.
Možete ga nositi i preko dana, kao i u nekom večernjem izdanju, a mogu vam reći još da sam primetila da uz pomoć fiksatora šminke, dobije još jači intenzitet ukoliko to volite(ja sam koristila Llums-ov).
Zaista vam od sveg srca preporučujem da kupite sebi ovaj proizvod, dobićete i više nego što očekujete od jednog hajlajtera, trajaće vam dosta dugo, vaše lice će mirisati i izgledati sveže i vrlo lako uz pomoć njega možete dobiti efekat ’’blistavog tena’’ koji je ove godine popularan.


Cena ovog hajlajtera je 595,00 dinara, a možete ga poručiti sa njihovog sajta OVDE, dostava će trajati najkasnije 48 sati od poručivanja.
Takodje, sajt K&P pruža mogućnost kupovine raznih poklon paketa kao i ukrasnih kesa, što je idealno rešenje za sve one koji se dvoume oko kupovine poklona nekome.
Njihove poklon pakete možete pronaći OVDE, ukrasne kese OVDE.


Ljubim vas !
*PR proizvod

17 коментара:

  1. Imam ga i divan je! Obozavam da ga koristim.Jako mi se svidja naziv tvoga bloga.Zapratila sam te i bilo bi mi drago ako bi i ti mene zapratila <3 Novi post: http://anastasijakostic.blogspot.rs/2017/05/top-5-lista-trenodova-za-leto-2017.html

    ОдговориИзбриши
  2. I had no idea that Ingrid is a Polish brand, ha ha, although I recently saw their shelf here in Warsaw in a supermarket. Have to buy something - this highlighter seems to be good :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Lovely post! I'm following you, hope you follow back :)

    ОдговориИзбриши
  4. Thanks a lot :D

    the product sounds amazing my friend. In love with the color :D

    NEW OUTFIT POST | My CLASSIC VERSION: Wedding Day Look.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ОдговориИзбриши
  5. Oh my, inlove the colour on that. Great post.
    Also thanks for the follow, I'm following you right back x

    http://edaowo-fashion.blogspot.co.uk/?m=1

    ОдговориИзбриши
  6. This shimmering powder seems great, although this kind of product is not among my favourites one ;)

    ОдговориИзбриши
  7. I don't use powder but I know mark Ingrid :)

    ОдговориИзбриши
  8. Great post and photos!
    Thanks for visiting my blog. Follow you!
    Welcome to my blog - https://bezdushna.blogspot.ru

    ОдговориИзбриши
  9. Trebala si samo neki svoč prikazati, baš me zanima kako izgleda na koži :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
  10. Ovaj hajlater je predivan, od kada sam ga dobila koristim ga gotovo svaki dan! predivan proizvid!

    ОдговориИзбриши