субота, 6. мај 2017.

ONLINE KUPOVINA BEZ KARTICE, CARINE I PUTNIH TROŠKOVA



Devojke koje dugo gledate stvari sa EBAY-A,  AliExpress-a, Amazona i mnogih drugih sajtova bez nade da ćete moći da poručite nešto jer nemate karticu, mislim da sam pronašla rešenje za vas!

Naime, reč je o jednoj devojci koja je posrednik i preko koje možete bez ikakvog rizika poručiti ono što hoćete.



Sve što treba da uradite, jeste da uđete na sajt sa koga želite da poručite nešto, kopirate njoj link stvari koja vas zanima, pošaljete joj i pitate da vam ona obračuna koliko bi vas porudžbina koštala. To radite jer i ona za sebe mora uzeti neku proviziju, da se razumemo. Nemojte da budete skeptični nakon što ste ovo pročitali, devojka uzima zaista minimalne provizije, jedva primetne mogu reći.

Kada vam bude izračunala koliko će vas ta stvar koštati, ukoliko ta stvar bude na nekom sniženju, obavestiće vas još koliko dugo će biti snižena cena, kako biste iskoristili i možda kupili proizvod po nižoj ceni nego što obično bude kada nije na sniženju.

Ako budete odlučili da uzmete taj proizvod, ona će vam samo tražiti ime, prezime, adresu i broj telefona, dakle bez ikakvog ostavljanja informacija o vašim kreditnim karticama, bankovnom računu i slično, što mi se najviše dopalo.


Nakom što se dogovorite oko kupovine, potrebno je da uplatite novac na njen žiro račun. Čim banka bude proknjižila uplatu, ona naručuje proizvod i zatim vam prosleđuje potvrdu o uplati kako biste bili sigurni da vas nije prevarila. A neće, jer sam i ja poručivala više proizvoda preko nje, tako da ne brinite!

Moram da napomenem da devojka ne zna kada će vam proizvod stići jer to ne zavisi od nje nego od prodavca sa sajta od koga ste nešto poručili, zato vam savetujem da najpre pogledate koliko otprilike traje isporuka pre nego što poručite. Takođe, obratite pažnju i na troškove dostave koji će takođe biti uračunati u cenu ukoliko ih ima, međutim, postoji more proizvoda sa besplatnom dostavom, i preporučujem da birate njih. Takođe, u većini slučajeva ne plaćate carinu, tj. proizvodi čija vrednost ne prelazi 50$ ne podležu carinjenju, pa vam savetujem ukoliko želite da naručite paket u vrednosti većoj od ovog iznosa, podelite porudžbinu na više delova kako ne biste morali da platite ništa.




U slučaju da dobijete proizvod koji niste naručili, oštećen proizvod, proizvod izuzetno lošeg kvaliteta ili ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni proizvodom, imate pravo na povraćaj novca u roku od 30 dana, što je takođe još jedna olakšavajuća okolnost.

Takođe, ukoliko budete imali dodatnih pitanja, možete sve da je pitate i ona će vam odgovoriti u najkraćem roku. Takođe, na njenom FB profilu možete pročitati utiske još zadovoljnih kupaca, da ne bude da ih samo ja hvalim. :-)


Njen FACEBOOK profil je: XTINA  AliExpress Posrednik

I tako barbike moje, nadam se da sam vam možda malo pomogla, javite utiske ako budete nešto poručivale!

8 коментара:

  1. Bas mi je drago sto postoje ovakve devojke. I sama sam kupovala preko posrednika i super iskustvo imam. <3
    Ako ti nije tesko pogledaj moj novi post i klikni na linkove ispod slika :D hvala puno <3
    http://lepojkicaimama.blogspot.rs/2017/05/moja-romwe-wish-lista.html

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман7. мај 2017. 04:26

    Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Zaista dobar i koristan post. Ja, kao osoba koja nije ništa naručivala preko inostranih stranica, ovo mi je zaista pomoglo. Zaista cijenim osobe koje rade ovako nešto i vjerujem da će pomoći dosta ljudi ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  4. spo great post dear. I really like your blog. I fallow you now on GFC and google + I wait for your next post :)

    ОдговориИзбриши
  5. J'adore! great one
    gros bisous
    http://gallech.blogspot.com

    ОдговориИзбриши