среда, 12. јул 2017.

Reflektujuća letnja šminka - '' Martinović '' kompakt senke

U ranijim blog postovima sam vam predstavila samu '' Martinović '' kompaniju i upoznala vas sa bojama, međutim, želela sam da vidite kako boje izgledaju na delu i uverite se u njihov vrhunski kvalitet.
S tim u vezi, kreirala sam letnju šminku koju od kako sam otkrila, stalno nosim. Kako preko dana, tako i u večernjim prilikama, mada ipak smatram da je više naklonjena dnevnoj varijanti.

Kompakt senke Martinović kompanije me zaista inspirišu da se igram sa bojama i kreiram interesantne '' make up izglede '', posebno zbog činjenice da senke mogu koristiti i kao ajlajner, rumenilo ili u korekciji obrva.

Senke koje sam koristila da bih došla do ovog izgleda su u brojevima: 20 -ispod obrve i u unutrašnjem uglu oka, 9- u samom prevoju kapka i malo iznad, 38 na nasom pokretnom delu kapka duž linije trepavica i 35-takođe na pokretnom delu kapka, iznad senke 38.
Senke se izuzetno lako i lepo stapaju jedna u drugu tako da vam nije potrebno puno rada i strpljenja, čak i sami početnici u šminkanju neće imati probleme oko šminkanja, a prelazi između samih boja se neće primećivati jer će se izuzetno lako i brzo sjediniti.
Post sam nazvala '' reflektujuća letnja šminka '' upravo zbog činjenice što senke 35 i 38 daju takav efekat i samu završnicu.
Uživajte u slikama, nadam se da će vam se dopasti!

Ukoliko ste propustile neki od ranijih postova, možete ih pročitati ovde:

'' Martinović '' kompakt senke- Predstavljanje boja


Tu se možete dodatno informisati kako senke možete poručiti i saznati sva njihova prodajna mesta, pogledati njihov generalni katalog i sebi izabrati boje koje vam se dopadaju.

*PR proizvodi

17 коментара:

 1. Divne boje, bas ti lepo stoje :-)
  Odlican post <3

  NEW POST :
  http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/07/sunflowers.html

  ОдговориИзбриши
 2. Adorei o post, beijos!
  www.achatadebatom.blogspot.com
  Instagram.com/cristiana_nobrega
  Facebook.com/achatadebatom

  ОдговориИзбриши
 3. The make up is gorgeous !! What a great look.

  ОдговориИзбриши
 4. Nice makeup :)

  https://fasionsstyle.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 5. You look great, love the make up :)
  xoxo
  https://itsallabouttheglowxoblog.blogspot.it/

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. I have changed the url of my blog and it's having problem with showing my followers the new posts I publish on my blog. Can you do me a favour? Can you please unfollow my blog via GFC and then follow it back? Then you will be able to see all my new posts :) I hope you can help me <3
   xoxo
   https://itsallabouttheglowxoblog.blogspot.it/

   Избриши
 6. Very nice make-up! :)
  https://martini2000.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 7. I don't understand the writing, but the makeup looks so gorgeous! It's really something special and matches perfect for summer! :)♡

  ОдговориИзбриши