недеља, 18. март 2018.

I HEART MAKE UP - NAKED CHOCOLATE PALETTE | BELA ČOKOLADA

Ako pratite moj rad i čitate moj blog, verujem da ste do sada shvatili da od sve šminke najviše volim da koristim senke za oči. S tim u vezi, kako je moja ljubav prema šminki počela da raste, nesvesno sam postala kolekcionar paleta senki. I neka sam, jer to me zaista čini srećnom.

Paleta o kojoj vam danas pišem je I HEART MAKE UP - NAKED CHOCOLATE paleta,  kod nas poznatija kao '' bela čokolada ''.



U pitanju je paleta koja sadrži 16 senki, od mat preko saten, do metalik završnice.
Pakovanje ove palete je u obliku čokolade, koja se pri vrhu vizuelno topi. Moram da priznam da je dizajn palete bio jedan od razloga zašto sam je kupila.
Duž cele palete je i ogledalo, što veoma cenim kod paleta, jer ne zahtevaju dodatno nošenje ogledala kada recimo negde putujemo.



U paleti se nalazi i dvostrani aplikator od sunđera koji ja takođe koristim, i to kada nanosim senke metalik završnice, jer se na takvu vrstu aplikatora pigment najbolje lepi.
Još jedna preslatka karakteristika koja krasi ovu paletu je njen miris. Miriše baš na belu čokoladu, ne napadno i jako, već suptilno i nežno, pružajući dodatni užitak prilikom šminkanja.
Paleta se malo teže otvara, što je po mom mišljenju velika prednost jer je samim tim manja verovatnoća da će se polomiti prilikom pada.
Takođe, u paleti dobijete i zaštitnu foliju na kojoj su ispisana imena svake senke.



Na prvoj slici sam vam prikazala prvih pet senki, odnosno prvi red palete.



Smoothly - mat bež senka, izuzetno jakog pigmenta. Koristim je da setujem kapak, ali i kao hajlajt u uglovima očiju i ispod obrve kada ne želim nikakav sjaj na očima.

Divine - tipična rose-gold nijansa, metalik završnice. Najlepše se kombinuje sa roze ili zlatnim bojama. Oku daje lepu dubinu i sjaj.

Mocha Lover - kombinacija bakarne i zlatne nijanse, metalik završnice. Malo tamnija od prethodne.

Dipped - nijansa od koje nisam očekivala puno, a dobila mnogo. U pitanju je braon-siva senka, saten završnice, koja na očima daje gotovo metalik efekat, a u paleti ne izgleda tako potentno. 

Choc-fest - topla bordo, sa primesom braon. Njena završnica je mat, a pigmentacija nestvarna.

Na drugoj slici sam vam prikazala drugih šest senki, odnosno drugi red palete.



 Adorable - u pitanju je senka saten završnice, na prvi pogled bež boje. Međutim, kada se nanese na oko, vidi se da sadrži vanila belu, pa čak i bebi roze nijanse. Koristim je kao hajlajt senku u uglovima očiju i ispod obrve, i ovo mi je možda i omiljena senka u celoj paleti.

Buttons - još jedna senka neobjašnjive boje, metalik završnice. Osnova joj je braon, ali sadrži dosta bakarnih, pa čak i sivih tonova. U paleti deluje tamnije, na očima je mnogo lepša.

Frosted Choc - bakarna senka, metalik završnice, sa puno zlatnih čestica u sebi.

Delight - duo chrome braon-siva senka sa zlatnim odsjajem, metalik završnice.

Sweet Shop - mat braon senka sa toplim podtonom. Savršena za pregib oka, kako bi oku dali definiciju i toplinu.

Sugar - braon senka sa bordo toplim podtonom, saten završnice. Slična je kao Choc-fest, ali u sebi sadrži zlatne čestice.

Na trećoj slici sam vam prikazala trećih pet senki, odnosno treći red palete.



Doble-Dip - zlatna metalik senka. Često je kombinujem sa senkom Adorable. Takođe mi je jedna od omiljenih u paleti.

Tab-le-rone - siva mat senka. Koristim je i za popunjavanje i definiciju obrva, upravo zbog svog hladnog podtona. Dobra je i kao prelazna nijansa za neku hladniju varijantu šminke.

Wonka - mat braon, sa hladnim podtonom. Volim da je koristim u kombinaciji sa senkom Sweet Shop.

Milky - mat ljubičasta senka, sa hladnim podtonom. Odlična je kao prelazna nijansa i kao dodatak svakoj ljubičastoj šminki. 

Way - zlatna metalik nijansa, sa gomilu zlatnih svetlucavih čestica. Svetlija je od Doble-Dip senke, ali odlična su kombinacija. Koristim je kao hajlajt senku, ali i preko pokretnog dela kapka kada hoću da dam oku malo svežine i sjaja.



Ovu paletu bih preporučila svim osobama koje vole neutralne nijanse senki. Takođe smatram da je odlična i kao dopuna bilo kojoj drugoj paleti jer sadrži neutralne boje, od najsvetlijih bež, do najtamnijih braon.
Preporučujem je i svim ljubiteljima šminke, kao i profesionalnim šminkerima, jer smatram da je njen kvalitet na zavidnom nivou.
To kažem zbog toga jer se senke stapaju jedna sa drugom izuzetno lako i brzo, bez mnogo truda i vremena, pigmentovane su i ne krune se gotovo uopšte.
Ovu paletu možete pronaći u Alexandar Cosmetics-u, i njena cena je 1.366,00 dinara.

Da li ste vi probali nešto od ovog brenda, i ako jeste, šta mi preporučujete? ♥




7 коментара: