петак, 20. март 2020.

HELLO SMILE OLOVKA ZA IZBELJIVANJE ZUBA

HELLO SMILE OLOVKA ZA IZBELJIVANJE ZUBA


Verujem da su BELI ZUBI želja svakog od nas. Da li može biti i mogućnost? DA.
Uz redovno i pravilno održavanje oralne higijene, održavamo zdravlje naših zuba.
Međutim, BELINA ZUBA se uvek ne podrazumeva.

Na BELINU ZUBA utiču mnogi faktori (genetika, navike, konzumiranje velike količine kafe, zelenog čaja i sličnih napitaka), ali i još mnogo toga, na šta nekada ne možemo uticati. 

Budući da i sama konzumiram veću količinu kafe, rešila sam da isprobam HELLO SMILE OLOVKU ZA IZBELJIVANJE ZUBA, kako bih svoje zube učinila još svetlijim i lepšim. Takođe, želela sam da se uverim da li olovka zaista funkcioniše.




Ono što me odmah privuklo da izbor padne baš na ovu olovku, jeste činjenica da su njeni sastojci prirodni, a pre svega, navedeni na ambalaži. Moram da priznam da mi je to odmah ulilo sigurnost.


ŠTA KAŽE PROIZVOĐAČ?

Koliko je vremena potrebno da Hello Smile olovka izbeli moje zube?

Primetna razlika se vidi nakon 1-4 dana, zavisno od trenutne beline Vaših zuba.
Klinički je dokazano da unapređena Hello Smile olovka ima takvo dejstvo na Vaše zube da ih može izbeliti i do osam nijansi.
Jednom izbeljeni, Vaši zubi će zadržati belinu sve dok redovno odrzavate higijenu Vaših zuba

Kako se koristi Hello Smile olovka?

Vrlo je jednostavno koristiti našu olovku.
Okrenite Hello Smile olovku na dole kako bi gel iz olovke izašao na aplikator. Prva upotreba zahteva dodatni klik kako bi se gel pojavio. Stavite Vaš osmeh na lice, usne držite sto dalje jednu od druge, zatim nanesite tanak sloj gela na sve zube. Gel će se momentalno aktivirati i početi da izbeljuje Vaše zube. Opustite usne posle 30 sekundi. Gel će se postepeno rastapati tokom delovanja. Nemojte unositi hranu i tečnost 30 minuta, nakon toga blago isperite usta. *
IZVOR*







ŠTA KAŽEM JA?

Pakovanje u kojem je smeštena olovka mi se izuzetno dopalo. Kutija od kartona, bele boje, sa magnetom za otvaranje i zatvaranje. Čim se kutija otvori, dobije se poruka, a na dnu i sama olovka.





JA sam olovku koristila 10 dana za redom, pridržavajući se uputstva koje su oni naveli.
Mogu da kažem da sam zaista primetila rezultate, i to odmah posle prvog korišćenja.
Kako su dani prolazili, a broj korišćenja se povećavao, zubi su mi bili svetliji, i tu razliku su primetili svi iz moje okoline. Što znači da je to ozbiljna razlika, kad je nisam primećivala samo ja, nego i svi oko mene.







Ukoliko ste se dvoumili da li da probate ovu olovku, ja bih vas savetovala da probate i da se sami uverite u kvalitet i učinak. BELI ZUBI ZA PAR MINUTA nisu kliše, zaista se odmah primeti razlika. 
Naravno, da biste videli željene rezultate, morate se pridržavati datog uputstva, ali i redovno održavati oralnu higijenu, što se naravno podrazumeva.
Nikakve neželjene reakcije nisam imala, to takođe moram da napomenem.






Recite mi, da li ste već probali ovu olovku? Ako niste, da li planirate?


HELLO SMILE - Početna strana 
HELLO SMILE - Prodavnica
HELLO SMILE - Kontakt 






Нема коментара:

Постави коментар