четвртак, 20. јул 2017.

ČETKICE ZA ŠMINKANJE - Sigma replike, Travel Size

Nešto što mi u velikoj meri pomaže da se lepo i pre svega brzo našminkam, jesu svakako četkice za šminkanje.
Od kako sam kupila sebi prve, neprestano dopunjavam svoju kolekciju jer smatram da ih nikad nije dosta i da uvek još koja fali.
Međutim, sve četkice koje posedujem su uglavnom standardne veličine, i falile su mi neke manje koje mogu poneti sa sobom na putovanje, a da mi ne zauzimaju previše mesta.


Naišla sam na Sigma replike četkica, i to u travel size varijanti, i mogu vam reći da sam bila prijatno iznenađena kada su stigle jer iskreno nisam imala neka prevelika očekivanja.
U setu sliže pet četkica od kojih su sve za lice, dakle nema četkica za oči, a s obzirom da mi je roze jedna od omiljenih boja, svidele su mi se još na prvi pogled.

Prva četkica jeste ova ravno sečena. Ja nju koristim za nanošenje tečnog pudera najviše, ne upija proizvod i veoma lepo ga razmazuje po licu, ne ostavljajući linije.
Takođe se može koristiti za nanošenje pudera u kamenu, bronzera, kao i rumenila, u zavisnosti koja od vas je kako navikla. 


Druga četkica je ova koso sečena. Takođe može vrlo lepo da posluži za nanošenje tečnog pudera kada mi je prethodna na pranju. Zatim, koristila sam je za konturisanje s obzirom da je ovakvog oblika, pa veoma olakšava nanošenje. Može se koristiti i za rumenilo, i tu se odlično pokazala.


Treća četkica je takođe koso sečena, ali oblo. Najviše je koristim za nanošenje bronzera, međutim, u poslednje vreme je vrlo često koristim i za setovanje korektora ispod očiju. Odlično prilazi uglu oka i savršena je za tu namenu. Izuzetno je gusta, možda čak i najgušća od svih u setu, pa se takođe može koristiti za nanošenje tečnog pudera. Probala sam i to, mogu reći da vrlo dobro priđe uglu nosa, tako da je odlična za te neke detalje i preciznije nanošenje proizvoda, na delovima lica gde veće četkice ne mogu da priđu.


Četvrta četkica je ova oblo sečena. Koristim je za konture, za bronzer, puder u kamenu. Takođe je multifunkcionalna kao i sve prethodne.


Poslednja je ova ''pencil'' četkica. Prvenstveno je koristim da razmažem korektor ispod očiju, međutim, vrlo lepo služi i za konurisanje kosa s obzirom na to što je dosta precizna zbog svog oblika, kako proizvodima u kamenu, tako i kremastim.


Sve četkice su dosta guste i mekane, veoma prijatne za kožu i uopšte ne grebu, što je možda i najbitnije od svega.
Odlično su se ponašale prilikom pranja i nijedna dlačica nije ispala, s tim što poneka malo viri, ali to ću rešiti tako što ću te dlačice samo skratiti makazicama.
Sama drška je od čvrste plastike, a ovaj srebrni deo iznad je od metala. Dlake su od sintetičke dlake, kao i sve ostale koje imam, jer nikako ne podržavam da bilo koja životinja strada zbog ljudskih prohteva i želja. Lepo su urađene i verujem da će mi baš dugo trajati. 


Ove, kao i mnoge druge četkice za šminkanje sam pronašla na instagram profilu @prodaja_četkica , a za svaku porudžbinu iznad 1.000,00 dinara poštarina je besplatna, što je takođe odlilčno.
Stigle su prilično brzo, čini mi se za jedan dan, i bile su dobro i kreativno upakovane, što mi se posebno dopalo.

Koje vi četkice za šminkanje koristite, i kakva su vaša iskustva?

*PR proizvodi

14 коментара:

  1. Great brushes :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Četkice odlično izgledaju i drago mi je da si zadovoljna :)
    Svrati: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. хорошенькие кисти ))

    https://evgenijamir.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. amazing blog, i follow you now, follow back dear?:)

    http://sandziv.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post , četkice izgledaju super !!
    Novi post na mom blogu https://hisandherway.blogspot.ba/ ❤

    ОдговориИзбриши
  6. Piękne foto. I jak widzę fajne pędzle :*
    Pozdrawiam :>

    ОдговориИзбриши
  7. Baš mi je drago što si pronašla četkice koje možeš da nosiš na putovanje. Izgledaju jako lepo, a što je najvažnije dobre su i neće ti zauzimati mnogo mesta. :)

    The Fashion Spell | YouTube

    ОдговориИзбриши
  8. Mam od nich zestawy ale do makijażu oczu ;)

    ОдговориИзбриши
  9. Love your blog. Beautiful photos.

    I invite you to check my blog :-)

    ОдговориИзбриши
  10. Great post! These brushes look really amazing :)
    Following you!

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. I like brushes, beautiful pictures. I'm following your blog <3

    ОдговориИзбриши
  12. The brushes are beautiful! Thank you for taking the time to visit us! I want to see you over there !!! Kisses and following the blog, great content!


    LEH BLOG INSTAGRAM FACEBOOK

    ОдговориИзбриши