субота, 18. новембар 2017.

TOP 5 MAKE UP BRUSH SETS FROM BANGGOOD.COM WEBSITE

Nikada do sada nisam poručivala ništa sa Banggood.com sajta a čula sam i čitala dosta pozitivnih utisaka, tako da sam odlučila i ja da nešto pazarim. 
Ovoga puta to će biti četkice za šminkanje kojih nikad dosta, i ko od vas voli da se šminka, verujem da će me u potpunosti razumeti.
Dvoumim se između 5 setova, ali ću vas naknadno obavestiti koji sam od njih poručila kada se odlučim.
Trenutno na sajtu traje akcija Black Friday Sale, tako da možete poručiti nešto za vas po dosta povoljnijim cenama dok traje ovo sniženje.





Prvi set četkica koji nisam viđala ni na jednom sajtu ovakvog tipa do sada jeste ovaj žuti set koji sadrži 15 četkica, za lice i oči. Može se poručiti u još tri boje, pored ove.



Drugi set je set koji sadrži deset četkica, takođe i za oči i za lice. Ovaj set mi se čak čini i najkvalitetnijim od svih, međutim, imam dosta ovakvih četkica pa verujem da ću ipak poručiti neki drugi. Ovaj je sam po sebi jako kvalitetan, znam jer imam identičan.



Treći set sadrži sedam četkica od kojih su sve namenjene za oči. Mislim da tri četkice iz ovog seta mogu poslužiti za blend, tako da se ovaj set veoma isplati.



Četvrti set četkica sadrži 11 četkica i takođe deluje jako kvalitetno. Čini mi se da sadrži sve što je jedan set treba da sadrži i veoma mi se dopao još na prvi pogled.



I poslednji, peti set koji ću vam pokazati je set koji sadrži 11 četkica, koji već imam. Njega neću poručivati jer ga kao što rekoh već posedujem, ali sam samo htela da vam skrenem paznju da ukoliko niste, obavezno poručite ovaj set koji je fantastičan i meni je omiljeni u kolekciji.



Pišite mi ukoliko imate iskustva sa ovim sajtom i šta mi preporučujete da poručim!





10 коментара:

  1. Čitala sam da su ove treće četkice baš kvalitetne, meni se najviče dopada taj i četvrti set. Odličan izbor! ♥

    Instagram: @vlvblog
    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Great list, so interesting brushes! Great post dear, so nice and interesting.
    Like it so much!

    Have a nice weekend, darling! New post is on my blog.
    Visit me, and follow. Hope see you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. Dark brushes I like the most. I do not have any.

    ОдговориИзбриши
  4. I love your post! I follow your blog, can you follow mine? :)

    www.aflormaria.blogspot.pt

    kisses

    ОдговориИзбриши
  5. Hi Your Blog is Very Cute! Now I follow it through gfc! Do you want to return my enrollment to my Blog? Find the gfc bar on the right by running the Blog a lot! Here is the link of my Blog http://casaninnamamma.blogspot.it I look forward to you

    ОдговориИзбриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши