четвртак, 10. август 2017.

'' KISS & TELL '' - DONJI VEŠ NAMENJEN URBANIM I SAVREMENIM DEVOJKAMA


Živimo u vremenu gde baš i nemamo puno vremena za sve ono što bismo želeli, često negde žurimo, uklapamo se u masu drugih ljudi koji takođe nemaju vremena za sebe, nismo kreativni, niti inovativni u bilo kom smislu.
Malo je onih koji kreću od sebe, sa namerom da nešto promene, izdvoje se od ostalih i kreiraju nešto svoje.
Jedna od takvih ambicioznih osoba jeste upravo osnivač Kiss & Tell donjeg veša, Katarina.

Radi se o devojci koja je u Srbiji uvela potpuno drugačiji donji veš od onoga na kakav smo navikli, namenjen mladim, urbanim i savremenim devojkama koje žele da se istaknu, i u tome uživaju.
Kiss & Tell veš je sve, samo ne običan veš! Pun je veselih, razigranih tonova i različitih dezena i krojeva.
Proizvodnja se obavlja u Srbiji, a čipku nabavlja iz Turske i Italije. Brend je nastao u aprilu, 2016. godine.

MOJE PITANJE OSNIVAČU KISS & TELL-A: '' ZAŠTO STE SE OPREDELILI ZA POKRETANJE BAŠ OVOG POSLA, ODAKLE VAM IDEJA I ŠTA VAS JE MOTIVISALO? ''

KATARINA: '' Inspiracija da napravim ovakav brend je dosla kada sam shvatila da ukoliko zelis da kupis kvalitetan cipkasti donji ves, nema mnogo izbora, osim par komercijalnih firmi koje to prodaju u trznim centrima i gde se snabdeva veliki broj devojaka/zena. Nije postojala apsolutno nijedna domaca kompanija koja na ovaj nacin proizvodi samo kvalitetan cipkasti donji ves i koji se razlikuje od drugih. I onda sam resila da Kiss & Tell bude prvi u tome 😄 Normalno da je put bio trnovit, i da je bilo mnogo problema, pocev od sprovodjenja svih mojih ideja u delo, do nabavke materijala koji sam donosila iz Italije, Turske i deo sam kupovala i u Beogradu, ali sam se uspesno borila sa svim kociteljima, a i dalje se pomalo borim 😄 Stvarno je velika motivacija pozitivan utisak bukvalno svake devojke koja je kupila Kiss & Tell ves i sigurna sam da bih odavno prekinula sa radom da toga nije bilo. Jer to je jedino sto me istinski motivise i uvek nakon takvih utisaka dobijem inspiraciju za dalji razvoj Kiss & Tell - a. ''

Iz naše komunikacije shvatila sam da je Katarina uložila dosta truda, rada i strpljenja u svoj posao, što joj se kasnije i isplatilo. Volim da podržim domaće proizvođače, a pre svega sam veliki ljubitelj inovativnosti, pa je to upravo ono što me i privuklo kod Kiss & Tell donjeg veša.


Kada je veš stigao, nisam mogla da ostanem ravnodušna kada sam ugledala kako je bio upakovan.
Dve vesele kutijice, veselih boja, a unutar njih mirišljavi, šareni i savršeni veš umotan u ukrasni papir.
'' Idealno rešenje kada ne znate šta da poklonite drugarici ili devojci, pomislila sam. ''





Osim što me pakovanje oborilo sa nogu, takođe sam uživala i u donjem vešu.
Gaćice se rastežu, izuzetno su prijatne i udobne za nošenje, a sama čipka od koje su napravljene je najmekša moguća, primetićete to na prvi dodir, i znaćete da je TO-TO!




Proizvode se u svim veličinama, tako da nećete imati nikakvih problema oko izbora. 
Takođe, Katarina je bila izuzetno ljubazna, tako da verujem da će vam odgovoriti na sva pitanja i pomoći vam oko izbora.
Asortiman je prilično širok, pored brazilki, proizvode i tanga gaćice, a kada na to dodate i činjenicu da su neon boja, shvatićete o čemu vam govorim. Ja sam ostala oduševljena još prilikom razgledanja njihove ponude, a nadam se da sam svoje ogromno oduševljenje uspela da prenesem i na vas.

Na kraju, kada zavirim u svoj ormar i sumiram utiske, shvatam da je Kiss & Tell najkvalitetniji veš koji posedujem.

Ukoliko vam se veš dopao, požurite i lajkujte FB stranicu Kiss & Tell Belgrade ili ih potražite na Instagramu - kiss.and.tell.belgrade , pa mi javite svoje utiske! ♥




*PR proizvodi

6 коментара:

  1. Nice lingerie :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicno si napisala ovaj pocetak, ves izgleda lepo ♥

    mimmi-corner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Videla sam da si objavila sliku na instagramu! Odlican post zaista, mnogo mi se dopada ovaj ves i smatram da je to jako bitno za nas devojke. :)


    Novi post, pogledaj ako zelis: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    ОдговориИзбриши