субота, 9. јун 2018.

ZAFUL FASHION TRENDS

Danas vam pisem o stvarima sa Zaful sajta koji su novi i koji su na mene ostavili odlican utisak. Ako vas zanima sta to imam da vam preporucim, procitajte tekst do kraja. 

Today I am writing to you about things from Zaful, which are new and which left me with a great impression. If you are interested in what I have to recommend to you, read the text to the end.

Posto nam se leto blizi, odlucila sam da vam pisem o haljinama sa Zaful sajta jer verujem da ce vas to najvise interesovati. 

Since our summer is coming, I decided to write to you about Zaful's dresses, because I believe that you will be most interested in it.


Prva haljina je ova mini bela haljina, sa zelenim printom na donjem delu. Haljina je veoma lepa, za moj ukus savrsena za ovo leto. Mislim da se moze lepo kombinovati sa nekim crnim mokasinama ili sandalama. 

The first dress is this mini white dress, with green print on the lower part. The dress is very beautiful, for my taste perfect for this summer. I think it's nice to combine with some black moccasins or sandals.


Druga haljina je takodje bela, znate da mi je to jedna od omiljenih boja. Ova haljina ima print crvenih ruza na sebi, koje takodje mnogo volim. Ovo je jedna prava letnja, lagana haljina, pogodna za najtoplije dane u kojoj cete se uvek osecati prijatno. Materijal mi deluje bas kvalitetno, a cena je niza od 13$, ovo ne smete propustiti! 

The other dress is also white, you know it's one of my favorite colors. This dress has a print of red roses on myself, which I also love a lot. This is a real summer, light dress, suitable for the warmest days in which you will always feel comfortable. The material works very well, and the price is less than $ 13, you should not miss this!


Treca haljina je zute boje, sa zelenim cveticima na sebi. Ova senf-zuta boja je bas popularna ovog leta, tako da ja sebi moram poruciti neki komad odece u ovoj boji s obzirom na to da ce biti pravi hit! Ova haljina je takodje veoma lepa, a cena je i vise nego dobra za taj kvalitet. 

The third dress is yellow, with green flowers on it. This mustard-yellow color is very popular this summer, so I have to order some piece of clothes in this color, given that it will be a real hit! This dress is also very nice, and the price is even more than good for that quality.




Нема коментара:

Постави коментар