среда, 6. септембар 2017.

PRIRODNA KOZMETIKA - NATURALE COSMETICS

Letnje vrućine koje su iza nas svakako ću pamtiti zbog mnogih lepih stvari, međutim, smatram da su mi te iste vrućine izazvale neke negativne reakcije na licu i da je moje lice bilo u lošem stanju ceo prethodni mesec.
Naime, izašle su mi bubuljice na obrazima i na bradi, koje ja nisam imala nikada, čak ni u pubertetu, tako da me stanje mog lica jako zabrinulo.
Kako je već bilo dovoljno upaljeno i crveno, nisam htela da ga dodatno ''mučim'' i isušujem agresivnim gelovima i kremama, pa sam odlučila da se okrenem prirodnoj kozmetici.
U pitanju je kozmetika NATURALE COSMETICS. Već sam vam pisala o njima ranije, možete to pogledati OVDE.


Iako mi je lice bilo puno upaljenih bubuljica, bilo je prilika kada sam jednostavno morala da se našminkam, mada mi je to teško padalo jer sam znala da će vrućina+nedovoljno dobro skinuta šminka izazvati još veći problem na mom licu.
Tako sam se odlučila da umesto baze za lice, pre šminkanja stavim samo hidratantnu kremu, kako lice ne bih opterećivala nepotrebno.
Naturale kozmetika u svom asortimanu ima upravo jednu takvu.
Pravi naziv kreme je HIDRATANTNA VITAMINSKA KREMA, a mogu vam reći da miris svakako opravdava naziv.
Miriše na citruse, i baš mi je bila osveženje u toku leta. Nije guste strukture, jer je hidratantna i njen zadatak je samim tim da je koža brzo upije.
Nije teška na licu, već nakon dva minuta zaboravićete da ste je uopšte naneli.
Izrađena je od hladno ceđenih ulja avokada, badema, kokosa i nevena, dok su dodaci hidrolat lavande, aloja vera, vitamin E, alantoin, d-pantenol, biljni glicerin, prirodna svila itd.
Ova krema se preporučuje svim tipovima kože, posebno masnoj ili kombinovaj koži(kakva je moja), a dolazi u bočici od 50ml sa dozerom, tako da nema kontakta sa vazduhom, a samim tim je onemogućen unos mikroorganizama.
Kremu sam koristila uvek pre šminkanja, a nekad čak i kao noćnu kremu.
Cena kreme je 600,00 dinara, a više o njoj možete pročitati OVDE.




Pored dobre hitratacije koju sam pružala svojoj koži nakon nanošenja ove kreme, svu šminku koju sam nanela bilo je potrebno adekvatno skinuti, a kako sam već napomenula, nisam želela da koristim nikakve agresivne umivalice zbog svog stanja na licu.
Šminku sam skidala DVOFAZNIM TONIKOM ZA SKIDANJE ŠMINKE I ČIŠĆENJE LICA.
Dolazi u pakovanju sa prskalicom, tako da mi je to dodatno olakšalo samo skidanje šminke.
U početku mi je miris ovog tonika bio malo čudan, međutim, ubrzo sam shvatila da sam ja do tada bila navikla na lepe, parfemisane mirise proizvoda ovakvog tipa, tako da sam vrlo brzo shvatila šta u stvari znači pravi miris prirode, a to je upravo miris ovog tonika.
Posebno me privukla činjenica da u toniku nema alkohola ni parabena, što je najvažnije u stvari kada su ovakvi proizvodi u pitanju.
Sastavljen je od biljnih ulja ricinusa, badema i masline i hidrolata lavande, a opšte je poznato da ulja najbolje skidaju šminku, u ovom slučaju čak i vodootpornu maskaru.
Pre upotrebe potrebno je bočicu promućkati kako bi se hidrolat i ulja izmešala, a kada se slojevi opet odvoje, iz donjeg dela izlazi samo hidrolat lavande koji će osvežiti i umiriti kožu lica.
Povučena uputstvom za upotrebu ovog proizvoda, ja sam ga u toku letnjih dana koristila i kao zamenu za vodu u spreju, kada mi je bilo potrebno instant osveženje.
Takođe, ukoliko sam nekoliko sati bila napolju i šminka bi počela da se pomera, koristila sam ga i kao neku vrstu fiksatora, i naravno tada nisam mućkala bočicu.
Cena ovog proizvoda je svega 350,00 dinara, a pakovanje sadrži 100ml. Više o proizvodu možete videti OVDE.

VIDI SE KOLIKO SAM GA ZAISTA TROŠILA I OBOŽAVALA.


Treći proizvod je LABADI SAPUN.
Sapune najčešće koristim samo za ruke ili telo, međutim, s obzirom da je ovaj napravljen od samo prirodnih sastojaka i bez sulfata, koristila sam ga bez problema i povremeno za umivanje.
Miriše na lavandu, veoma nežno i blago, što mi se takođe dopalo.
Pored ovog, u ponudi je još nekoliko vrsti sapuna, a to možete pogledati OVDE.


Sve u svemu, svi ovi proizvodi su meni veoma pomogli u rešavanju mog prošlomesečnog problema. Sve bubuljice su se povukle, ostalo je još par flekica, međutim, mislim da će i to ubrzo nestati.
Ukoliko i vi imate sličan problem i ne znate kako da ga rešite, uvek vam preporučujem da se okrenete prirodnoj kozmetici, i makar na neko vreme zaboravite svoje omiljene proizvode za negu lica.
Primetićete razliku, a koža će vam biti sjajnija, zdravija, elastičnija, i biće vam zahvalna.
Kozmetika koja meni predstavlja sigurnu luku i kojoj ću se uvek vraćati je NATURALE COSMETICS prirodna kozmetika. Za kupovinu proizvoda, pogledajte njihov sajt, OVDE, ili ih potražite na Instagramu nc_kozmetika

Ukoliko probate nešto, obavezno mi javite svoje utiske!♥


*PR proizvodi



11 коментара:

  1. Odlicna recenzija :) Nisam cula za ove proizvode, ali kako mi se u poslednje vreme dosta pojavljuju bubuljice, nabavicu bar tonik :) Pratim te :)

    missymj.bogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Great products :)

    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Recenzija je divna, draga moja. Nisam čula za nijedan od ovih proizvoda ali moram probati barem jedan zbog ove tvoje divne recenzije.

    Novi post -----> Adda's life

    ОдговориИзбриши
  4. Great post dear! :)
    Kisses...
    Soslu Badem by Dilek ...

    ОдговориИзбриши
  5. Super post, draga.

    Ja se dosta dugo borim sa bubuljicama, i isprobavala sam razne proizvode kako bi riješila taj problem. Ovo još nisam probala, ali sam uvijek na strani proizvoda na biljnoj bazi, te ću svakako probati i ove proizvode.
    Hvala ti puno na preporuci. :)

    https://amaterskaumjetnost.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Za skidanje šminke koristim bioten maramice, ali pri kraju su, pa bi mi dobrodošao ovaj tonik. Odličan post!
    http://miacosa.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican post!
    Bilo bi mi drago ako bi posjetila moj blog, i mozda mozemo zapratiti jednu drugu.
    Javi mi na mom blogu.
    www.darijadujovic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Great post :)
    Zapraszam na nowy post :)
    http://www.stylishmegg.pl/2017/09/biaa-stylizacja-w-codziennym-wydaniu.html
    OdpowiedzUsuń

    ОдговориИзбриши
  9. Great post dear! and some interessting products :)

    http://lexisslittleworld.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala na ovom postu. u zadnje vrijeme i ja imam problema s kožom. Nikad nisam čula za ove proizvode. :)

    Moj blog: https://starshinebeauty.blogspot.hr/

    Ako želiš da se zapratimo, javi mi na blogu. ;)

    ОдговориИзбриши