среда, 18. април 2018.

SPRING VIBES

Boje. Jer prolece je!
Kada dodje prolece i krene lepse vreme, odmah mi se nekako popravi raspolozenje i dobijem zelju da oblacim jarke boje i sarenu odecu. 
Ovoga puta sam se odlucila da obucem haljine sa ZAFUL sajta.
Sarena haljina je kupljena u velicini M. U pitanju je bela haljina sa cvetnim vezom. Ispod nje se nalazi postava, a materijal haljine je izuzetno kvalitetan i prijatan za nosenje. Haljina je lagana i univerzalna. Moze se nositi i u dnevnim i u vecernjim varijantama, zavisi od vaseg ukusa. Kroj haljine mi se mnogo dopao jos na sajtu, a kada mi je stigla, dopao mi se jos vise. 


Colors. It's springtime!

When the spring arrives and the weather starts, I get some sort of mood corrected, and I want to dress bright and colorful clothes.
This time I decided to wear dresses from ZAFUL website.

Colorful dress is bought in size M. It is a white dress with a flower embroidery. Below is a lining, and the material of the dress is extremely high quality and comfortable to wear. Dress is light and universal. It can be worn both in daytime and in evening variations, it depends on your taste. When the dress arrived, I liked it even more.
Narandzasta haljina je takodje kupljena sa ZAFUL sajtu, samo u velicini S. 

U pitanju je jedna lagana prolecno-letnja haljina jarko narandzaste boje koju obozavam. Lepo stoji i materijal je takodje dobar, ali malo razlicit od prethodne haljine. Leprsava haljina nam svima treba, zar ne?


Orange dress is also bought on ZAFUL site, but in size S.

It is one light spring-summer dress in bright orange color, that I adore.
It's nice and the material is also good, but slightly different from the previous dress. 

6 коментара: